top of page
  • Skribentens bildNeva Deelay

Arbetstider, veckodagar och tiden.

Uppdaterat: 8 juli 2021


Känns som att den gamla vardagstempot börjar lite smått komma tillbaka igen. Jag saknar mina rastlösa och"jobbiga" meditationsstunder och stillheten jag (och alla andra) hade i vintras.

Jag tjänar pengar i byte av min tid.
och då får jag inte mycket egentid.Och mina egna projekt får vänta...

Samtidigt älskar jag mina beställningsjobb. Jag får producera musik åt andra. Det mättar min mage, betalar min hyra, ger mig pengar, som jag sen kan trösta mig med när jag då blir stressad och ledsen pga mycket jobb. Då kan jag konsumera. En snabbfix som mättar min belöningssystem och tillfälligt dämpar mina oönskade känslor.


Fast det funkar inte lika bra längre tycker jag...


Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...


Tänk om vi jobbade från mån-onsdag istället?
Istället för att vara "tvungen" att jobba skulle du vara "tvungen" till att ha mer tid över.


Vad skulle hända då?29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page