top of page
  • Skribentens bildNeva Deelay

Love, compassion and kindness from Izmir

Uppdaterat: 5 apr. 2020


Min magiska tygpåse som jag har fått av en person som har en speciell plats i mitt hjärta. Den innehåller lite salvia, mina magiska gudinnokort som jag har fått av min kära kompis, mina favorit stenar. Min vackra gröna resehandduk har jag också fått av en fantastisk människa.❤️🙏🏾❤️🙏🏾❤️TACKSAMHETENS MAMMA


 

Lyxen att bo nära en bageri! 🤤 Det här är gevrek. Väldigt turkiskt...


Varm, krispig, tunn och med massa sesamfrön på.


 

Gatukonst från området jag bor på.

 

Älskar söndagar. Då är det alltid sånna grönsaksmarknader här.


 

Igår träffade jag min kära kusin. Det är 6 månader mellan oss. Vi skrattar väldigt mycket ihop❤️39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page