top of page
  • Skribentens bildNeva Deelay

Mission is complete!

Uppdaterat: 20 mars 2020


Nu har jag gjort all pappersjobb som behövdes göra här i Turkiet. Nu kommer jag hem och ska karantäna mig själv i 2 veckor!


 

Börjar packa genast! Hade köpt min biljett igår men den har tydligen inte gått igenom fick jag veta av en slump. Men pengarna är dragna 🤭 Har jag blivit internetblåst!?😑 Nu har jag köpt en ny biljett. Åker idag 22:00 till Istanbul sen 05:00 isch till Paris och sen till Stockholm. Framme runt 11:00 imorgon. Hoppas allt går smidigt 🤲🏽😑🙏🏾❤️


 

Tack vackra Izmir 🙏🏾❤️


Sista Gevrek <3

Tidigare lunch

Lite tankar med kaffesitoKokorec... mycket svårt när en är vegan.


Kul!


Nu är det det här som gäller I guess.
41 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

2 Comments


Neva Deelay
Neva Deelay
Mar 20, 2020

Tack älskade ❤️😘😘😘 Kekik 😍

Like

Röra Dans
Röra Dans
Mar 20, 2020

Välkommen snart. Kram från kekikälskaren

Like
bottom of page